YMF 2020 Ankara-İstanbul-İzmir

YMF is at 25-26th December.

Yoğun Madde Fiziği (YMF)  Ankara toplantıları 1984 yılından bu yana Ankara’daki beş üniversiteden (Ankara, ODTÜ, Bilkent, Hacettepe ve Gazi Üniversitesi) birinin ev sahipliğinde düzenlenmektedir. Yıllar içinde geleneksel hale gelen bu toplantının formatı kullanılarak İstanbul’daki ve İzmir’deki bilim insanları da YMF-İstanbul ve YMF-İzmir toplantılarını düzenlemeye başlamışlardı.

Tüm dünyayı etkileyen COVİD-19 salgını nedeniyle İzmir ve İstanbul’daki toplantılar bu sene gerçekleştirilememiştir. Ankara, İstanbul ve İzmir’deki YMF toplantılarını düzenleyen bilim kurulu üyelerinin ortak görüşü ile bu seneki YMF-Ankara Toplantısının İstanbul ve İzmir’deki bilim kurulları ile beraber ve çevrimiçi düzenlenmesine karar verilmiştir.

Bu kapsamda Yoğun Madde Fiziği (YMF) 2020-Ankara-İstanbul-İzmir toplantısı 25-26 Aralık 2020 tarihinde iki gün boyunca çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Bu seneye özgü olarak toplantının sadece çağrılı konuşmacılar ile yapılmasına karar verilmiştir.

Yoğun madde fiziğine gönül veren ve bu konuda çalışan ya da konuya ilgi duyan tüm bilim insanlarını, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini toplantımıza davet ederiz.